• EPS.jpg

  EPS.jpg

 • NVA balenpersen.png

  NVA balenpersen.png

 • plastdunke.jpg

  plastdunke.jpg

 • service.png

  service.png

EPS.jpg

EPS.jpg

NVA balenpersen.png

NVA balenpersen.png

plastdunke.jpg

plastdunke.jpg

service.png

service.png
Previous
Next

 


Bel ons direct

Telefoon: 074 24 28 694


Ons team informeert en adviseert

 

Schroefpersen

         

 

       Schroefpersen KLIK HIER.


Cases

Praktijktoepassingen


Toepassingen uit de praktijk

 

 

De RECYCLING beurs 2016 is zojuist gestart,en wij zijn er klaar voor! Wij staan u graag te woord op Stand 344.

 

 

 

 

 

 

Van 25 t/m 27 oktober staan wij weer op de RECYCLING beurs !

Kom langs en bezoek ons bij standnummer 344 ! (klik hier voor de plattegrond) 
Wilt u meer informatie hoe u aan gratis E-tickets kan komen?
Neemt u dan gerust contact met ons op.
#recyclingbeurs

foto van De Jong Milieusystemen.

 

 

Het nieuwe Duplo Systeem van Satrindtech!

 

Duplo data sheet

 

Dit nieuwe Duplo systeem combineerd de werking van een granulator met een Satrind shredder.Dit systeem is o.a zeer geschikt voor het verwerken van zware,stevige en grove kunststoffen.

Lees meer...

 

Shredders Satrind S3/3 (4 HP):


2-assige shredder
Voor maritieme toepassing, scheepsafval, ziekenhuisafval, catering afval, electronica,(USB sticks, pasjes). enz.

Lees meer...

 

Exclusieve verkoop van Satrind industriële shredders

De Jong Milieusystemen heeft ook de exclusieve verkoop gekregen van Satrind industriële shredders, voor Nederland en België.  Satrind produceert al meer dan 25 jaar robuuste industriële shredders van eenvoudige compacte 2-asser tot volwaardige turn-key shredderinstallatie.  Ook hier geldt dat u naast aanschaf ook voor service en onderhoud bij De Jong Milieusystemen terecht kunt.

lees meer

Exclusieve verkoop NVA balenpersen

De Jong Milieusystemen heeft de exclusieve  verkoop gekregen voor Nederland van het gerenommeerde Zweedse merk NVA. 

NVA produceert al meer dan 20 jaar zeer degelijke en verfijnd afgewerkte balenpersen voor de volumeverkleining van karton, papier, folie, plastics, kratjes enzovoort.

De NVA balenpersen zijn electro-mechanische balenpersen en derhalve zeer solide, onderhoudsarm, compact  en geluidsarm.  Tevens een zeer belangrijk aspect van deze persenlijn is dat ze geen hydrauliek bevat en dus geen olie. De pers is daardoor ideaal voor de foodsector en farmacie. 

De Jong Milieusystemen biedt vanzelfsprekend alle benodigde service en toebehoren aan.

lees meer

Nieuwe opties op Compact 250, 450, en 550 balenpersen


Balenpersen fabrikant MacFab bied nu de Compact 250, 450 en 550 modellen ook met een schuifdeur aan. De laaddeur opent naar boven waardoor men efficiënter kan werken omdat de deur in geopende toestand geen ruimte inneemt. Tevens opent de deur automatisch als het persstempel de bovenste positie bereikt, dit scheelt weer een handeling waardoor men efficiënter kan werken en dus tijd bespaart.

 

De Compact 250, 450 en 550 persen zijn vanaf heden ook als PLC gestuurde machine leverbaar, dit betekend dat ze onder andere voorzien zijn van baalgereed melding.

 

De Compact serie balenpersen is onder andere geschikt voor papier, karton en folie, tevens zijn er versies voor harde kunststoffen.

 

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

 

Nieuw Compact 450 balenpers nu met schuifdeur


Balenpersen fabrikant MacFab bied nu de Compact 450 balenpers ook met een schuifdeur aan. De laaddeur opent naar boven waardoor men efficiënter kan werken omdat de deur in geopende toestand geen ruimte inneemt. Tevens opent de deur automatisch als het persstempel de bovenste positie bereikt, dit scheelt weer een handeling waardoor men efficiënter kan werken en dus tijd bespaart. De Compact 450 heeft een perskracht van 25 ton en produceert balen met een gewicht tot ca. 450 kg.

 

De Compact 450 is onder andere geschikt voor papier, karton en folie, tevens zijn er versies voor harde kunststoffen.

 

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

 

Compact HZ 70T Horizontale balenpers


HZ70T

Balenpersen fabrikant MacFab heeft de Compact HZ 70T horizontale balenpers nieuw in haar programma opgenomen. De robuuste machine heeft een perskracht van 70ton en maakt balen tot +/- 650 kg (materiaalbehandeling). Deze PLC gestuurde semi - automaat beschikt over sensoren voor het automatisch starten en stoppen van de pers. De machine perst tegen een schot, na het handmatig afbinden wordt de baal uitgeworpen. De losdeur opent hydraulisch. Door zijn compacte constructie is deze pers makkelijk te plaatsen.

 

De Compact HZ 70T is onder andere geschikt voor papier, karton, folie, PET flessen, blikken en WEE.

 

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte

 

Perfect materiaal verkleinen met een 2 assige shredder.


Satrind, al meer dan 25 jaar producent van zeer degelijke industriële shredders heeft in haar programma nu ook een uniek selectiesysteem (zeef) opgenomen om ook met 2-assige shredders materialen eenvoudig en betaalbaar tot een kleine en uniforme fractie te verkleinen.

Daar waar tot op heden in de markt voornamelijk complexere 3- en 4-assige shredders met een zeef uitgevoerd werden om materialen te verkleinen tot een specifieke en uniforme grootte kan Satrind hetzelfde resultaat bieden met behulp eenvoudige en betaalbare 2-asser uitgevoerd met het zogenoemde CL-systeem.

Het unieke CL-systeem bestaat uit een zeefconstructie welke onder de messen geplaatst wordt, waardoor de geshredde fracties extra verkleind worden. Het systeem is toepasbaar op de bijna de gehele lijn 2-assers, van de 11kW tot en met de 44 kW uitvoeringen.

Het systeem is onder andere geschikt voor kunststof producten, zoals vaten, IBC’s , bumpers e.d. ,  hout zoals pallets e.d., papier en karton en industrieel afval.

Satrind shredders zijn zeer degelijk uitgevoerde shredders met unieke messen en mesverbinding. Wereldwijd zijn meer dan 3000 Satrind shredders operationeel van kleine compacte shredder tot compleet turn - key afvalverwerkingsplant met 3000kW shredder.